TORRE Bus import&export

Компанията е част от групата на "ТОРРЕ", създадена през 1991 година. Първоначалната и основна дейност на фирмата е превоз на пътници. Най-напред фирмата извършва превози на работници и ученици, впоследствие се откриват и няколко автобусни линии. Поради динамичния пазар на транспортните услуги развитието на "ТОРРЕ" се насочва към съдаването на туристически пакети и към днешна дата компанията притежава пет офиса в различни градове работещи като туристически агенции. В развитието на фирмата се откриват нови пазари и партньори и от няколко години насам една от основните дейности става търговията с употребявани автобуси.

Имаме трайно изградени контакти и връзки с водещи европейски превозвачи от които изкупуваме употребявани автобуси. В над 90% от случайте внасяме нашите автобуси от:

- Италия

- Германия 

- Испания

- Франция

- Гърция

Имаме изградени бази за обслужване и продажба на автобуси в Италия и Гърция. 

Ние, екипа на TORRE Bus import&export сме не само търговци на автобуси, а и хора, разбиращи транспортния бизнес. Затова много добре знаем потребностите на нашите клиенти - колеги и приятели! Ето защо всички наши употребявани автобуси биват проверявани, ремонтирани и диагностицирани от опитни специалисти в собствените ни сервизни бази. Смело можем да твърдим, че предлагаме:

- проверени и обслужени автобуси

- отлично съотношение между цена и качество

- собствено финансиране

Контакт с нас